logo
Masz już konto? Zaloguj się | Nie masz konta? Zarejestruj się

Poprzedni temat «» Następny temat
Co myślicie o rywalizacji w B klasie I
Autor Wiadomość
znajomy 

Wysłany: 30 Sierpień 2010, 15:01   

PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2 - Nie widzialem co gra Lgota ale patrzac po wynikach i przeciwnikach to nie maja wiekszych szans.
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów 1x - Jak dla Mnieduza niewiadoma. Maraton bez formy a Swit podobno coraz lepiej.
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz 2 - Widzialem Sparte w akcji. Jak dla Mnie pewna 2. Tak jak Prezes pisal.Wszystkie pily byle do przodu. Slaba wygrana z beznadziejnie grajacym Aniolowem.
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 1 - Pierwsza druzyna gra w sobote, Aniolow jak dla Mnie najgorzej grajaca druzyna. Wysoka wygrana Juniora sie szykuje
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna 1- Oby dwie druzyny odniosly wysokie zwycieztwa. Ale wydaje mi sie ze Grom mial do tej pory ciezszych rywali i sobie z Nimi poradzil. Kmicic napewno jednak tanio skory nie sprzeda. Nie ujmujac nic Nowej Wsi wydaje mi sie ze jest to mecz kolejki.

Pozdro i zycze DOBRYCH ROZJEMCOW, bo tych ostatnio ciezko :(

Czyzu1992 

Wysłany: 30 Sierpień 2010, 15:20   

http://gromcykarzew.futbolowo.pl/gromcykarzew/ :ok:

Wild Mike 

Wysłany: 30 Sierpień 2010, 20:03   

Czyzu1992 napisał/a:

Nie musisz chwalić się stroną klubu :cisza: jak ktoś będzie chciał wejść to ją sobie znajdzie :dobani: :dobani:

[ Dodano: 30 Sierpień 2010, 21:16 ]
PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 1 Jeśli Płomień zagra tak jak z Maratonem To maja duże szanse :ok:
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów 1 Maraton szału nie robi ale są dobrą drużyną :zdrowko:
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz X Iskra gra zawsze na jednego napastnika:cisza: jeśli Sparta dobrze go przypilnuje dadzą rade
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 1 Junior może wynik ugra ale w niedziele ponieważ będą na pewno zawodnicy z 1składu :dobani:
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna X Nie znam drużyn więc nic nie będę pisał

Czyzu1992 

Wysłany: 31 Sierpień 2010, 00:10   

Wild Mike napisał/a:
Czyzu1992 napisał/a:

Nie musisz chwalić się stroną klubu :cisza: jak ktoś będzie chciał wejść to ją sobie znajdzie :dobani: :dobani:

Ziomek nie prowokuj napinki na forum :!:

mehehe 

Wysłany: 31 Sierpień 2010, 09:43   

PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2 nie wiem co gra Płomień ale może to i tak być mało na Amatora
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów x może remisik bo jak narazie Świt przyzwoicie i Maraton słabo
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz x2 na pewno ciekawy mecz i może paść każdy wynik, wydaje mi się że Iskra ma bardziej poukładaną drużynę
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 1 chyba wszyscy wiedzą że Junior mocny gdy nie gra w ten sam dzień co pierwsza drużyna
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna 1 raczej Grom ale nie będzie łatwo z Kmicicem który jest mocny w tym sezonie

Marian 

Wysłany: 31 Sierpień 2010, 13:06   

Płomień Lgota Mała - Amator Golce - 1 Świt Borowno - Maraton Waleńczów 1
Sparta Nowa Wieś - Iskra Mokrzesz 1 Junior II Szarlejka - Błękitni Aniołów 1
Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 1

www.plomienlgotamala.futbolowo.pl

Czyzu1992 

Wysłany: 31 Sierpień 2010, 13:14   

PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów 2
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz 2
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 02
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna 1 :super:

Bani 

Wysłany: 31 Sierpień 2010, 16:50   

Płomień Lgota Mała - Amator Golce 1
Świt Borowno - Maraton Waleńczów 1
Sparta Nowa Wieś - Iskra Mokrzesz 2
Junior II Szarlejka - Błękitni Aniołów 1
Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 2
POWODZENIA !!!!!!!!!!! :ok:

PREZES 

Wysłany: 31 Sierpień 2010, 20:51   

PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2-Ciekawy ten mecz będzie .Płomień lepiej gra na wyjeździe,tak samo jak i Amator,a że to goście będą grali na boisku rywali, które mam nadzieję nie zaleje woda,to mogą sobie swobodnie po rozgrywać ten mecz piłką. :pilka:
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów x-oby tylko chłopakom z Borowna znów nie odechciało sie po pierwszej połowie gry w piłkę. :idea: Maraton jest na początku trochę w słabszej dyspozycji w obronie,co może im nie pomóc w walce ze skutecznością Switu.
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz x-jeśli będzie Sparta popełniać tak karygodne błędy w obronie jak z nami to przegra,bo Iskra ma skuteczny przód.,ale jeśli Iskra poczuje się trochę za pewnie,to zostaną skarceni stałymi fragmentami,którymi to Sparta skutecznie się reklamuje.
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 1-Jeśli Junior zagra w takim składzie jak z nami+- dwóch trzech zawodników z pierwszej 11 to maja pewną wygraną w garści.Błękitni trochę zawodzą,na początku,ale cóż taka jest ta nasza B-klasa.
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna -Obstawiał nie będę.Powiem tylko,że będzie to pierwszy nasz mecz w pełnym składzie tej jesieni, :evil: a wynik ????zweryfikuje boisko, i dyspozycja dnia naszych zawodników. :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko:

znajomy 

Wysłany: 1 Wrzesień 2010, 15:31   

PREZES napisał/a:
PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2-Ciekawy ten mecz będzie .Płomień lepiej gra na wyjeździe,tak samo jak i Amator,a że to goście będą grali na boisku rywali, które mam nadzieję nie zaleje woda,to mogą sobie swobodnie po rozgrywać ten mecz piłką. :pilka:

Prezes nie mozna jednoznacznie stwierdzic czy Amator gra lepiej na wyjezdzie. Grali dopiero jeden mecz na wyjezdzie i u siebie. Na wyjezdzie grali ze slabym Maratonem natomiast u siebie z jak narazie dobrze grajacym Gromem wiec okaze sie dopiero po 6 kolejkach jak to jest z tymi meczami u siebie i na wyjezdzie.
Dodam jeszcze, ze plyta na boisku Amatora jest chyba jedna z najlepszych w naszej Bundeslidze (nie widzialem jeszcze nowego boiska Sparty), takze spokojnie u siebie moga grac pilka - i to robia :P

kogut 

Wysłany: 1 Wrzesień 2010, 16:16   

Płomień Lgota Mała - Amator Golce 2
Świt Borowno - Maraton Waleńczów X2
Sparta Nowa Wieś - Iskra Mokrzesz 1X
Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 1
:zabanowany:

mehehe 

Wysłany: 1 Wrzesień 2010, 20:44   

ja odnośnie płyty boiska w Golcach, popieram że jest jedna z najlepszych ale jest trochę za grząska i ciężko się biega ale ogólnie wszystko ok. Szarlejka ma również dobre boisko, nie wiem jak Nowa wieś ale lepszych nie ma w tej lidze

Jonkal 

Wysłany: 1 Wrzesień 2010, 20:55   

Świt Borowno - Maraton Waleńczów X
Junior II Szarlejka - Błękitni Aniołów 2
Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 1 - Aż przyjadę na mecz zobaczyć jak gra Grom, bo to co dzieje się w Gromie to przechodzi moje najśmielsze oczekiwania ;) ). W końcu ludzie trenują, po 16-18 osób na treningach i poklask dla was chłopaki oby tak dalej to "A" klasa wita ! :) Nie zawiedźcie mnie i wygrajcie z Kmicicem :) .

Przed pisaniem zapoznaj się z treścią Regulaminu bądź skonsultuj się z Adminem lub Moderatorem.
Miłego Dnia ;) .

Bani 

Wysłany: 1 Wrzesień 2010, 21:04   

Świt Borowno - Maraton Waleńczów 1
Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 2
POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!

Użytkownik 

Wysłany: 2 Wrzesień 2010, 08:41   

"Płomień"-"Amator" 2 (a może będzie remis ) "Świt "-"Maraton" 1(maratończycy są B.słabi,ale to ich problem) "Sparta"-ISKRA" X ale będzie 2 "JUNIOR"II -"Błękitni" 1 "Grom"-"Kmicic" - 1 -x-2 (a najlepiej obustronny walkower) :evil: Panowie a po Meczach na :zdrowko:

Widzewiak 

Wysłany: 2 Wrzesień 2010, 14:41   

Użytkownik postaram się być pod ELLEA -ą o 15,40 i nie typuj już najbliższej kolejki dla dobra wszystkich użytkowników pozdrawiam a po meczyku :zdrowko:

domagier33 

Wysłany: 2 Wrzesień 2010, 21:51   

na dzień dzisiejszy boisko w lgocie jest nie do grania (woda)

Lovelas 

Wysłany: 2 Wrzesień 2010, 23:23   

Płomień Lgota Mała - Amator Golce 2
Świt Borowno - Maraton Waleńczów X
Sparta Nowa Wieś - Iskra Mokrzesz X
Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 1 Powalczymy

Użytkownik 

Wysłany: 3 Wrzesień 2010, 07:24   

:evil: :serce: :pilka: :hurra: :zdrowko:

Podawacz Piłek 

Wysłany: 3 Wrzesień 2010, 11:25   

Płomień Lgota Mała - Amator Golce 1x Amator chyba lepszy na wyjazdach jeśli chcą walczyć o powrót do A-klasy to muszą wygrać z Płomieniem.Chociaż Płomień chyba w ostatnich dniach się zmobilizował i myślę że nie stoją na przegranej pozycji plusem jest również to że grają u siebie stawiam na Remis Płomień w końcu musi zdobyć punkty jeśli nie remis to wygrana gospodarzy. :ok:

Świt Borowno - Maraton Waleńczów2 Maraton coś nie w formie z taką grą nie ma co marzyć o awansie muszą udowodnić w Borownie że liczą się w grze o awans.

Sparta Nowa Wieś - Iskra Mokrzesz 2x Iskra jednak wydaje się silniejsza ograła mocniejszych przeciwników w dwóch pierwszych kolejkach.

Junior II Szarlejka - Błękitni Aniołów 1X Dwie młode drużyny różnie może być.

Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 2 kolejny Ciekawy mecz stawiam na ``Swoich`` :ok:

http://www.polskieserce.pl/

http://www.okruszek.org.pl/

http://www.zmilosciserc.pl/donate.php

http://www.habitat.pl/domek.aspx?noban=1

Odpowiedz do tematu