PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2 - Nie widzialem co gra Lgota ale patrzac po wynikach i przeciwnikach to nie maja wiekszych szans.
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów 1x - Jak dla Mnieduza niewiadoma. Maraton bez formy a Swit podobno coraz lepiej.
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz 2 - Widzialem Sparte w akcji. Jak dla Mnie pewna 2. Tak jak Prezes pisal.Wszystkie pily byle do przodu. Slaba wygrana z beznadziejnie grajacym Aniolowem.
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 1 - Pierwsza druzyna gra w sobote, Aniolow jak dla Mnie najgorzej grajaca druzyna. Wysoka wygrana Juniora sie szykuje
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna 1- Oby dwie druzyny odniosly wysokie zwycieztwa. Ale wydaje mi sie ze Grom mial do tej pory ciezszych rywali i sobie z Nimi poradzil. Kmicic napewno jednak tanio skory nie sprzeda. Nie ujmujac nic Nowej Wsi wydaje mi sie ze jest to mecz kolejki.
Pozdro i zycze DOBRYCH ROZJEMCOW, bo tych ostatnio ciezko
Wysłany: 30 Sierpień 2010, 20:03
Czyzu1992 napisał/a:
http://gromcykarzew.futbolowo.pl/gromcykarzew/
Nie musisz chwalić się stroną klubu jak ktoś będzie chciał wejść to ją sobie znajdzie
[ Dodano: 30 Sierpień 2010, 21:16 ]
PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 1 Jeśli Płomień zagra tak jak z Maratonem To maja duże szanse
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów 1 Maraton szału nie robi ale są dobrą drużyną
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz X Iskra gra zawsze na jednego napastnika:cisza: jeśli Sparta dobrze go przypilnuje dadzą rade
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 1 Junior może wynik ugra ale w niedziele ponieważ będą na pewno zawodnicy z 1składu
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna X Nie znam drużyn więc nic nie będę pisał
PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2 nie wiem co gra Płomień ale może to i tak być mało na Amatora
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów x może remisik bo jak narazie Świt przyzwoicie i Maraton słabo
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz x2 na pewno ciekawy mecz i może paść każdy wynik, wydaje mi się że Iskra ma bardziej poukładaną drużynę
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 1 chyba wszyscy wiedzą że Junior mocny gdy nie gra w ten sam dzień co pierwsza drużyna
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna 1 raczej Grom ale nie będzie łatwo z Kmicicem który jest mocny w tym sezonie
PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2-Ciekawy ten mecz będzie .Płomień lepiej gra na wyjeździe,tak samo jak i Amator,a że to goście będą grali na boisku rywali, które mam nadzieję nie zaleje woda,to mogą sobie swobodnie po rozgrywać ten mecz piłką.
ŚWIT Borowno - MARATON Waleńczów x-oby tylko chłopakom z Borowna znów nie odechciało sie po pierwszej połowie gry w piłkę. Maraton jest na początku trochę w słabszej dyspozycji w obronie,co może im nie pomóc w walce ze skutecznością Switu.
SPARTA Nowa Wieś - ISKRA Mokrzesz x-jeśli będzie Sparta popełniać tak karygodne błędy w obronie jak z nami to przegra,bo Iskra ma skuteczny przód.,ale jeśli Iskra poczuje się trochę za pewnie,to zostaną skarceni stałymi fragmentami,którymi to Sparta skutecznie się reklamuje.
JUNIOR II Szarlejka - BŁĘKITNI Aniołów 1-Jeśli Junior zagra w takim składzie jak z nami+- dwóch trzech zawodników z pierwszej 11 to maja pewną wygraną w garści.Błękitni trochę zawodzą,na początku,ale cóż taka jest ta nasza B-klasa.
GROM Cykarzew - KMICIC Kruszyna -Obstawiał nie będę.Powiem tylko,że będzie to pierwszy nasz mecz w pełnym składzie tej jesieni, a wynik ????zweryfikuje boisko, i dyspozycja dnia naszych zawodników.
PŁOMIEŃ Lgota Mała - AMATOR Golce 2-Ciekawy ten mecz będzie .Płomień lepiej gra na wyjeździe,tak samo jak i Amator,a że to goście będą grali na boisku rywali, które mam nadzieję nie zaleje woda,to mogą sobie swobodnie po rozgrywać ten mecz piłką.
Prezes nie mozna jednoznacznie stwierdzic czy Amator gra lepiej na wyjezdzie. Grali dopiero jeden mecz na wyjezdzie i u siebie. Na wyjezdzie grali ze slabym Maratonem natomiast u siebie z jak narazie dobrze grajacym Gromem wiec okaze sie dopiero po 6 kolejkach jak to jest z tymi meczami u siebie i na wyjezdzie.
Dodam jeszcze, ze plyta na boisku Amatora jest chyba jedna z najlepszych w naszej Bundeslidze (nie widzialem jeszcze nowego boiska Sparty), takze spokojnie u siebie moga grac pilka - i to robia
ja odnośnie płyty boiska w Golcach, popieram że jest jedna z najlepszych ale jest trochę za grząska i ciężko się biega ale ogólnie wszystko ok. Szarlejka ma również dobre boisko, nie wiem jak Nowa wieś ale lepszych nie ma w tej lidze
Płomień Lgota Mała - Amator Golce 1
Świt Borowno - Maraton Waleńczów X
Sparta Nowa Wieś - Iskra Mokrzesz 2
Junior II Szarlejka - Błękitni Aniołów 2
Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 1 - Aż przyjadę na mecz zobaczyć jak gra Grom, bo to co dzieje się w Gromie to przechodzi moje najśmielsze oczekiwania ). W końcu ludzie trenują, po 16-18 osób na treningach i poklask dla was chłopaki oby tak dalej to "A" klasa wita ! Nie zawiedźcie mnie i wygrajcie z Kmicicem .
"Płomień"-"Amator" 2 (a może będzie remis ) "Świt "-"Maraton" 1(maratończycy są B.słabi,ale to ich problem) "Sparta"-ISKRA" X ale będzie 2 "JUNIOR"II -"Błękitni" 1 "Grom"-"Kmicic" - 1 -x-2 (a najlepiej obustronny walkower) Panowie a po Meczach na
_________________ Pokaż wszystkim, jakie waleczne serce bije w Twym ciele!
Płomień Lgota Mała - Amator Golce 1x Amator chyba lepszy na wyjazdach jeśli chcą walczyć o powrót do A-klasy to muszą wygrać z Płomieniem.Chociaż Płomień chyba w ostatnich dniach się zmobilizował i myślę że nie stoją na przegranej pozycji plusem jest również to że grają u siebie stawiam na Remis Płomień w końcu musi zdobyć punkty jeśli nie remis to wygrana gospodarzy.
Świt Borowno - Maraton Waleńczów2 Maraton coś nie w formie z taką grą nie ma co marzyć o awansie muszą udowodnić w Borownie że liczą się w grze o awans.
Sparta Nowa Wieś - Iskra Mokrzesz 2x Iskra jednak wydaje się silniejsza ograła mocniejszych przeciwników w dwóch pierwszych kolejkach.
Junior II Szarlejka - Błękitni Aniołów 1X Dwie młode drużyny różnie może być.
Grom Cykarzew - Kmicic Kruszyna 2 kolejny Ciekawy mecz stawiam na ``Swoich``